Kamael.com.ua

Статьи

Шукаєте якісні автозапчастини у Львові і не бажаєте переплачувати за товар сумнівної якості

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна
 

Найпопулярніші витратні матеріали та інші автозапчастини Автор: Адміністратор Рядовому автомобілісту не обійтися без витратних матеріалів в процесі використання і ремонту авто. На відміну від автозапчастин, витратні матеріали коштують дешевше, вигідніше купувати їх оптом, вони завжди повинні бути в наявності. З їх допомогою можна швидко виконати технічне обслуговування вузла, виправити недоліки і багато іншого ....

Найбільш популярні витратні матеріали

Матеріали мають обмежений ресурс використання, зазвичай він вимірюється пробігом, наприклад, повітряний фільтр змінюють через кожні 3 тис. Км. Як і автозапчастини, витратні матеріали також бувають різної якості. Краще зробити їх невеликий запас, який повинен бути під рукою, адже трапляється, що знос настає раніше. Фахівці від магазину автозапчастини у Львові виділили найпопулярніші витратні матеріали:

  • свічки запалювання;
  • фільтри (масляні, паливні, повітряні, салону);
  • щітки склоочисників;
  • лампи на фари;
  • герметик, ущільнювачі;
  • змащувальні основи;
  • машинне масло.

На відміну від автозапчастин, придбати дані товари в рази простіше. Вони легко замінюються, швидко встановлюються і практично не вимагають «підгонки». Частина матеріалів змінюється при кожній розбиранні, наприклад, карбюратора, частина зношується в процесі використання. Варто уважно стежити за расходниками і своєчасно їх замінювати.

Найбільш затребувані автозапчастини

Деталі варто вибирати фірмові, це може бути оригінал або гарна копія. Найпопулярнішими автозапчастинами вважаються: Гальмівні колодки і диски. На гальмах ніколи не економлять, це гарантує безпеку на дорозі і тривалий ресурс експлуатації. Оригінальну продукцію можна частково відновити після невеликого зносу, а також знайти деталі для ремонту.

Найнадійніші виробники: Ferodo, Nisshinbo, ATE, Lucas, Allied Nippon, Hankook Fixra, Bosch, Brembo і Textar. Амортизатори.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Форма расчета

Расчет расстояния, времени, топлива, стоимости между пунктами.