Kamael.com.ua

Статьи

Вантажні перевезення у Львові

Звезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активнаЗвезда не активна
 

Вантажно-розвантажувальні операції на автомобільному транспорті найчастіше виконуються за допомогою різних навантажувальних машин і механізмів. У цій статті розглянемо основні з них.

Безумовно, вантажників можна назвати навантажувальними механізмами, але ручний спосіб навантаження-розвантаження існує, тому про нього потрібно трохи розповісти. До переваг такого методу виконання навантаження-розвантаження відноситься тільки простота і доступність. Знайти вантажників може будь-яка людина - досить попросити своїх знайомих або заплатити комусь, щоб допомогли щось завантажити або розвантажити. Але цей процес може тривати дуже довго, тому при комерційної перевезення вантажів краще відмовлятися від такого способу, інакше автомобіль тривалий час буде стояти під навантаженням і розвантаженням на складах, а час - це гроші.

Візок ( «рокла», «рохла», «тюхтій») використовується для транспортування вантажів на піддонах вручну. Ця візок має гідравлічний домкрата, що піднімає і опускає за допомогою тяг і важелів вила візки.

Рокли широко застосовують на різних складах і в супермаркетах магазинах. Існують ручні гідравлічні візки та самохідні.

Стропи

Стропи - спеціальне пристосування, що застосовується для підйому вантажів. На кінцях строп знаходиться кільце, скоба або гак. Стропи можуть бути канатними, текстильними, ланцюговими. Їх використовують при підйомі й переміщенні вантажів за допомогою кранів.

Навантажувач

Це спеціальний складської транспорт, призначений для підняття, вантажні перевезення у Львові, розвантаження, навантаження, складування (штабелювання) піддонів та інших вантажів за допомогою вил або іншого навісного обладнання. Вони можуть бути електричними або дизельними. Навантажувачі широко використовуються на складах підприємств.

Фронтальний вантажник

Це спеціальна самохідна спецтехніка, головним робочим обладнанням якого служить ківш, закріплений на кінці підйомної стріли. Він призначений для навантаження різних вантажів, для виконання кар'єрних і землерийних робіт. Для деяких моделей використовується змінне обладнання (кранові гаки, гуськи, вила, захоплення для колод, снігоочисники, двощелепні ковші і так далі).

Автокран

Автокран складається з базового авто, силової установки, поворотної платформи та робочого обладнання (стріли). Головним достоїнством автокранів є їх висока мобільність, що дозволяє переміщати їх на різні об'єкти. Сучасні автокрани здатні піднімати і переміщати вантажі вагою 16 і більше тонн.

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Форма расчета

Расчет расстояния, времени, топлива, стоимости между пунктами.